Consultancy

Van order tot cash zijn er flink wat stappen te nemen, zoals de offerte, de beslissing om met een klant in zee te gaan, het volgens de afspraken afleveren van de producten, het ontvangen van de betaling en eventueel het uitbesteden daarvan aan een incassobureau. Een bedrijf is er dan ook bij gebaat om al deze stappen zo optimaal mogelijk te doorlopen.

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom een organisatie bestaande processen wil aanpassen. Denk bijvoorbeeld aan het verbeteren van de bestaande processen, maar ook aan wijzigingen in het beleid. Veranderingen in de processen kunnen grote gevolgen hebben voor de organisatie. Daarin kan IRM Credit Solutions u bijstaan met ervaring en advies.

Wanneer internationale organisaties door fusies of acquisities samen moeten werken, kunnen culturele verschillen nogal eens voor een extra barrière zorgen. IRM Credit Solutions biedt daarbij een uitkomst, waarbij onder andere aandacht wordt besteed aan het verschil tussen de culturen, teambuilding en implementatie van nieuwe systemen en processen. Door middel van coaching en verandermanagement helpt onze organisatie bij het doorvoeren van het nieuwe beleid.

Verloopt uw order to cash vlekkeloos of denkt u dat er nog verbetering mogelijk is? Vraag IRM Credit Solutions naar de mogelijkheden!

IRM Credit Solutions biedt ook de mogelijkheid om bij te dragen aan het beoordelen van ondernemingen en onderhandelen van trading contracten, zoals ISDA’s en EFET’s. Door de jaren heen heeft IRM Credit Solutions zich extra gespecialiseerd in Energy and Commodities.